Fysiotherapie

Al jaren lang worden mensen hier in de directe omgeving behandeld voor allerlei lichamelijke klachten.
Veel van deze soort klachten kan door ons als fysiotherapeut goed worden verholpen/verminderd.

Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.
Deze klachten kunnen met name worden veroorzaakt door stoornissen en/of overbelasting van spieren, pezen, banden, zenuwen of gewrichten. Hiernaast kan stijfheid, krachtsvermindering, evenwichtstoornissen, ademhalingsproblemen, vermoeidheidsverschijnselen en conditievermindering ook ten grondslag van het probleem liggen.
De klachten kunnen ontstaan tijdens werk of sport, maar kunnen ook het gevolg zijn van ongelukken, spanning, veroudering of een operatie.

Dus of u nou een stijve nek heeft, rugklachten bij het bukken of een knieblessure heeft opgelopen, onze taak als fysiotherapeut zal altijd gericht zijn op het stabiliseren, verminderen of herstellen van de functiestoornis of de gevolgen daarvan.
Doormiddel van het toepassen van mobilisatietechnieken, massages, oefentherapie, coaching, advisering en/of voorlichting wordt de functie van het lichamelijk bewegingsapparaat zodanig verbeterd dat normale houding en beweging weer mogelijk is of leert u zo goed mogelijk met de resterende beperkingen om te gaan.