Fysiotherapie Boon Assendelft

Bel voor een afspraak 075 6874010

Fysiotherapie Praktijk Boon stelt u met trots ons team voor:

Onze compacte praktijk bestaat uit 2 volwaardige fystiotherapeuten die met veel plezier samenwerken om uw lichamelijke klachten zo optimaal te verhelpen en/of verminderen.
Dankzij ervaring, inzicht en onze kennis van de recente ontwikkelingen in ons vakgebied kunnen wij u voorzien van de best mogelijke behandeling.peterboon

Peter Boon

Beroepen:

- Algemeen fysiotherapeut
- Sportfysiotherapeut
- Manueel therapeut volgens NAOG) (Nederlands Acedemie voor Orthopedische Geneeskunde)

Werkervaring:

- 35 jaar algemeen fysiotherapeut
- Sportfysiotherapie:

> Specialist in sportherstel
> Specialist in knietrauma's
> Trainer/coach pupillen voetbalclub V.V.A.

- Medische trainingstherapie
- Medical Taping

Kenneth van der Kolk van Gogh

Ik ben Kenneth van der Kolk van Gogh, en ja dat is een naam. Sinds juni 2016 ben ik aan de hogeschool van Amsterdam afgestudeerd en mag ik mijzelf "Bachelor of science" in de fysiotherapie noemen. Vervolgens heb ik bij een evenementenbureau gewerkt gericht op sport. Mijn werkzaamheden waren zowel trainer als fysiotherapeut. Uiteindelijk ben ik in december 2016 bij Fysiotherapie Boon terecht gekomen. 

Als fysiotherapeut heb ik inmiddels de volgende cursussen gevolgd. Ik heb mij verdiept in de volgende onderwerpen:

 

- In november 2017 COPD en Astma

- In december 2017 Dry Needling

 

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik een fanatiek voetballer zowel in de zaal als in het veld voor Legmeervogels in Uithoorn. Als ik niet aan het werk ben of op het veld sta , ben ik waarschijnlijk met vrienden aan het varen, sporten of spelletjes aan het spelen.Starten van een behandeling:

Als u lichamelijke klachten hebt die te maken hebben met beweging, kunt u eerst met uw huisarts overleggen.
U mag ook rechtstreeks een afspraak met ons maken. Hier is geen verwijsbriefje voor nodig.
Bij de eerste afspraak bekijken we dan: of u met uw klacht 'thuishoort' bij de fysiotherapeut, of u geen andere klacht hebt waarvoor u eerst door een arts behandeld moet worden.
Dit noemen we de screening.
Komt u bij ons in behandeling, dan brengen wij uw huisarts daarvan op de hoogte.

Intake

De behandeling start met een intake.
De fysiotherapeut wil dan van u weten: welke klachten u hebt, sinds wanneer u die klachten hebt, op welke momenten u vooral last hebt, op welke manieren u dagelijks beweegt, of andere zaken invloed kunnen hebben op uw klachten; denk aan een aandoening, stress thuis of op het werk, een ongeval of een operatie in het verleden.

Aan de hand van deze informatie en een uitgebreid lichamelijk onderzoek bepaalt de fysiotherapeut samen met u welke behandeling u krijgt.
Hierna kunt u zo nodig bij uw zorgverzekeraar controleren of u een behandeling vergoed krijgt.

Elke keer wordt het effect van de vorige behandeling besproken en bepaald wat op dat moment de beste behandeling is. Dat is nodig, want elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders.
Daardoor kan het zijn dat de fysiotherapeut de behandeling regelmatig aanpast.Fysiotherapie Praktijk Boon - Delftlaan 5, 1566 VA Assendelft - T: 075 6874010 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.